Business & Project Manager

Business & Project Manager med digital forståelse søges til fremadstormende it-udviklingsvirksomhed.

Interesserer du dig for AR og VR på et professionelt plan, og kan du som led i en salgsproces gøre præsentation af teknologierne til en interessant oplevelse for vores kunder, og efterfølgende lede projekterne som teknisk projektleder, så er det måske dig vi leder efter.

Vi tilbyder

Unity Studios er et kreativt it-udviklingshus, der udvikler 3D-baserede løsninger for nationale såvel som internationale kunder. Lige nu tilbyder vi en nyoprettet stilling i vores Business Development-afdeling. Vi oplever stor tillid til og interesse for vores services, og ser derfor behovet for at styrke forretnings- såvel som projektledersiden af vores forretning.

Hos os får du mulighed for at arbejde med de mest avancerede og banebrydende teknologier sammen med højt kvalificerede og ambitiøse kolleger. Du vil stå med et ben i salgsteamet og et andet i projekterne, og vil derfor have samarbejde med både tekniske- og forretningsorienterede kollegaer.

Primære opgaver

Som Business & Project Manager er du/har du:

 • Opsat på at drive salg og projekter fra start til slut – du bliver ansvarlig for at bringe nye kunder og projekter ind, samt lede dem som teknisk projekt manager.
 • Forstående overfor at lede og føre tilsyn med projekter og sikre at budgetter bliver overholdt.
 • Indsigt i processen at opsøge muligheder hos både nationale såvel som internationale virksomheder.
 • Serviceminded; vi er ambitiøse på vores kunders vegne og går langt for at indfri deres drømme – derfor er stærke relationer afgørende.
 • I stand til at overtage og bygge videre på gode eksisterende relationer.
 • Erfaring eller kendskab til agile projektstyringsmetoder som SCRUM.
 • I stand til at håndtere flere kunder og projekter parallelt.

Stillingens placering er hos Unity Studios i Aarhus, hvor du vil have din daglige gang, men jobbet kræver mange ture ude af huset, hvor størstedelen er kundebesøg hos de virksomheder i Danmark, og på sigt også i udlandet.
Egen bil er derfor et krav.

Personlige og faglige kvalifikationer

Du er først og fremmest vild med AR/VR og har således let ved at formidle teknisk indhold og nye digitale muligheder til kunder uden samme kendskab. Du har forretningsforståelse og interesse for innovation og teknologi.

Din uddannelse er ikke afgørende – dog tænker vi en kandidatgrad inden for teknologi, forretningsudvikling, IT projektledelse eller tilsvarende.

Du taler og skriver dansk og engelsk på et højt niveau.

Vi forventer, at du er ambitiøs, proaktiv og initiativrig og vil gøre en forskel i den digitale branche. Du har evnen til at opbygge positive relationer på alle niveauer af moderne virksomheder og i mange sammenhænge. Du trives med ansvar og har talent for at samarbejde både internt og eksternt med tværfaglige teams og fagpersoner.

Om Unity studios

Vi er en attraktiv arbejdsplads beliggende i Aarhus og vores medarbejdere tilbydes bl.a.

 • fleksible arbejdstider for at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv
 • firmabetalt sundhedsforsikring til både sygdom, skader og spændinger
 • en god frokostordning
 • vidensdeling og faglig fordybelse som en vigtig del af hverdagen

I Unity Studios holder vi fredagsbar, går ud at spise og leger med de nyeste gadgets sammen.

Hos os kan du være præcis den du er, mens du leverer arbejde i verdensklasse til internationale kunder. Vi arbejder med agile rammer, så du skal forvente en høj grad af selvorganisering, hvor du selv styrer tid og ansvarsområder, og en masse interaktion med både kolleger og kunder.

Ansøgning

Ansøgninger behandles løbende, så send os din motiverede ansøgning, CV og seneste karakterudskrift snarest muligt. Ved spørgsmål kan der ringes på telefon 86171833. Ansøgninger sendes på mail til jobs@unity-studios.com med overskriften ”Business & Project Manager”. Skriv gerne i ansøgningen, hvor du har set denne jobannonce henne.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.
Tiltrædelse: Når vi har den rette kandidat – samtaler afholdes løbende

Want to know more?

Contact us to learn more about Unity Studios.