Programmørpraktikant

Unity Studios ApS søger en fuldtidspraktikant til vores udviklingsteam i Århus.

Vil du være med til at udvikle innovative løsninger indenfor AR, VR og interaktive installationer; brænder du for komplekse digitale løsninger og besidder du evner indenfor Unity-programmering, så kan du være lige noget for os.

Vi leder efter en ambitiøs og dygtig udvikler, der vil afprøve sin viden og færdigheder i tæt samarbejde med vores øvrige team.

Som praktikant hos Unity Studios bliver du fra dag ét en vigtig del af vores team. Som praktikant bliver du involveret i vores eksisterende projekter, får sparring på dit arbejde og mange muligheder for faglig udfoldelse. Du vil få indsigt i vores eksisterende projekter og tiltag, og du får naturligvis solid støtte i hele perioden. Vi har et uformelt miljø, hvor udfordrende arbejdsopgaver og nørdet kollegialhumor er en del af hverdagen.

Vi forventer:

  • Du læser medialogi, datalogi eller til it-ingeniør
  • Du er en af de bedste på din årgang
  • Du ser muligheder i udfordringer og har masser af personligt drive

Dine kvalifikationer:

  • Du er vant til at arbejde i Unity3D
  • Du har kendskab til C#
  • Du vil gerne lære mere om programmering og implementering af datastrukturer i C#, JavaScript m.fl.
  • Du ser kritik af dit arbejde, som en del af en iterativ proces
  • Du er systematisk og at kan lide at eksperimentere med nye teknologier

Om os:

Unity Studios er en virksomhed med 13 kreative medarbejdere, der udvikler app’s og interaktive 3D applikationer til det internationale marked. Vi skaber højkvalitetsprodukter til professionelle og kvalitetsbeviste kunder. Læs om vores produktioner på www.unity-studios.com.

Der vil eventuelt være mulighed for studiejob efter endt praktikforløb.

Send en motiveret ansøgning, dit cv og nyeste eksamensbevis til job@unity-studios.com mrk.: Developer-praktikant. Eller ring og tag en snak med Executive Assistant Catharina Arlander om detaljerne i praktikforløbet på tlf.  86 17 18 33

Startdato: Hurtigst muligt.

Samtaler afholdes løbende.

Want to know more?

Contact us to learn more about Unity Studios.