Senior Unity3D-udvikler

Vil du være med til at udvikle interaktiv Augmented Reality og Virtual Reality løsninger?

Vi søger en dygtig og erfaren Unity3D-udvikler til vores team af programmører og grafikere i Århus.

Unity Studios er et kreativt it-udviklingshus, der udvikler 3D-baserede løsninger for nationale som internationale kunder. Vi er på udkig efter en person, der kan bidrage til teamet med sine færdigheder som lead-udvikler og sin passion for kode.

Om dig

Du er først og fremmest vild med AR/VR. Du er et sted i din karriere, hvor du er vant til at have det overordnede designansvar for projekterne, hvor du udvikler arkitekturer og er ekspert inden for dit område. Du evner avanceret fejlfinding og –løsning og kan arbejde 100% selvstændigt.

Samtidig er der ingen tvivl om, at du en del af et team, at du gerne giver og modtager feedback, og at du også yder dit bedste, når rutineprogrammeringsopgaver skal løses. Du kan lide at dykke ned i tekniske udfordringer, hvor du kan producere avanceret kode og opsøge ny viden i dit arbejde. Du har været med til at gennemføre og afslutte projekter for eksterne kunder.

Påkrævede kompetencer

  • Softwareingeniør, datalog, medialog, kandidatuddannelse i digital design eller tilsvarende.
  • Erfaring med udvikling af realtime 3D-applikationer og professionel erfaring med Unity.
  • Erfaring med at udvikle software til kunder udenfor tech-branchen.
  • Blik for slutbrugerens helhedsoplevelse.
  • Påtager dig rollen som lead-udvikler og befinder dig godt i den.
  • Højt niveau af skriftlige og mundtlige engelskfærdigheder.

Bonuskompetencer

  • Du er gerne med til at lukke handler og overtage projekterne derefter.
  • Gerne erfaring med C# og programmering af computergrafik eller shader programmering.
  • Befinder dig godt i mentorrollen for junior-programmører.

Om Unity Studios

Vi er en attraktiv arbejdsplads beliggende i Århus. Vores medarbejdere tilbydes fleksible arbejdstider for at skabe en sund balance mellem arbejdsliv og privatliv, og alle har en firmabetalt sundhedsforsikring. I Unity Studios er videndeling og faglig fordybelse en vigtig del af hverdagen. Vi holder ofte fredagsbar, går ud at spise og undersøger de nyeste gadgets sammen. Vi har tilmed en forkærlighed for LEGO.

Hos os kan du være præcis den du er, mens du leverer arbejde i verdensklasse til internationale kunder. Vi arbejder med agile rammer, så du skal forvente en høj grad af selvorganisering, hvor du selv styrer tid og ansvarsområder, og en masse interaktion med både kolleger og kunder.

Ansøgning

Ansøgninger behandles løbende, så send os din motiverede ansøgning og CV snarest muligt. Ved spørgsmål kontaktes Catharina Arlander tlf. 8671 1833. Ansøgning sendes på mail til jobs@unity-studios.com med overskriften ”Senior Unity3D-udvikler”.

Want to know more?

Contact us to learn more about Unity Studios.